Over Ons

 

We wilden een site maken die qua uitstraling vergelijkbaar was met de Wyrd Light & Reflection en waarop we verhalen, gedichtjes, meningen en soms ook onze frustraties kwijt zouden kunnen. Het was dus niet vreemd dat Wendy en ik uitkwamen op de naam Wyrdest Tales & Tickles.

Waarom hebben we voor de naam “Wyrdest” gekozen? Gewoon omdat wij onszelf niet altijd serieus nemen. Dat laten we wel aan anderen over.

Waarom het achtervoegsel “Tales & Tickles”? Tales, voor anekdotes en avonturen, Tickles voor kleine grappige verhaaltjes en gedichtjes waartoe vooral onze dieren ons door de jaren heen al inspireerden.

We hebben voor de Engelse variant “Tales & Tickles” gekozen omdat “Anekdotes en Grapjes” niet zo lekker bekt…

We wensen je veel plezier op je ontdekkingstocht door onze Wyrdest Tales & Tickles. We hopen dat je zo af en toe een Tale of Tickle leest en als we een snaar bij je raken, wil je dan een berichtje achterlaten?

Han en Wendy de Weerd

Even Voorstellen …..

Ik ben Wendy de Weerd, net de vijftig gepasseerd en ben de vrouw van Han en moeder van onze twee kinderen die alweer een tijdje op zichzelf wonen. Niet dat ik hierdoor zoveel meer tijd overhoud aangezien ik ook nog steeds met veel plezier fulltime werk.

Naast mijn grootste passie, mijn paard Shadow, bij wie ik bijna dagelijks te vinden ben, maak ik ook graag muziek.

Zolang ik mij kan heugen ben ik altijd bezig met het schrijven van verhalen en het stoeien met teksten. Ik schrijf over van alles en nog wat. Helaas ontbreekt me aan tijd en rust om de drie (echt waar…) boeken waar ik ooit aan begonnen ben af te schrijven en te proberen deze te laten uitgeven.

Mijn naam is Han de Weerd (1956) en ik ben sinds 2000 verbonden als freelance multimedia producer aan diverse bedrijven.  Ik heb vooral een adviserende rol m.b.t. webdesign, grafisch ontwerp en multimedia.

Daarnaast hou ik mij sinds 2014, als semiprofessioneel fotograaf, bezig met foto-opdrachten voor particulieren en bedrijven en geef ik, indien de mogelijkheid zich voordoet, af en toe een workshop of cursus fotografie.

Ik ben officieel A-leraar aikido (JBN), ben in het bezit van de 2e dan en heb ik tussen 2006 en 2017 de aikidolessen verzorgd bij Budovereniging Asahi. Vanaf september 2005 beoefen ik naast aikido ook een traditionele krijgskunst genaamd shinto muso-ryu jo en bezit hierin de 1e dan.

Tegenwoordig ben ik, met camera en al, een aantal keren per week in de natuur te vinden om, met name vogels, te fotograferen. Een aantal van mijn foto’s die ik de laatste jaren heb gemaakt kun je vinden of bestellen op onze site Wyrd Light & Reflection.